Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/

Sensoren

Hall-, temperatuur-, tril-, acceleratie-, ultrasoon-, gas-, afstand- en andere sensoren

26 Sensoren

OVERSENSDiverse sensoren

9 Afstand sensoren

AFSTSENAfstandssensoren worden gebruikt om te schakelen bij het bereiken van een vooraf gekozen punt tot een object.

11 Contact sensoren

CONSENSensoren voor het meten van een fysieke druk. Een fysieke druksensor meet het gewicht wat op de sensor drukt.

10 Druk sensoren

DRUKSENSensoren voor het meten van druk. Een vloeistof druksensor meet de hoeveelheid bar of pascal.

9 Gas sensoren

GASSENSverschillende sensoren die verschillende soorten gas meten. Deze gassensoren kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor het monitoren van gasniveaus.

17 Hall sensoren

HALLSENSVerschillende sensoren die reageren op een verandering in een magnetisch veld. Een hall-sensor reageert op een magnetisch veld zodat bijvoorbeeld stromen gemeten kunnen worden of het zien van een magneet om een contactloze schakelaar te maken.

7 Licht sensoren

SENSMODVerschillende sensoren die reageren op licht. Lichtsensoren worden bijvoorbeeld toegepast in schemerschakelaars, een lichtsensor converteert licht naar een spanning of frequentie zodat deze makkelijk met een ander medium gebruikt kan worden

53 Temperatuur sensoren

TEMPSENSVerschillende temperatuursensoren voor het meten van de temperatuur. Een temperatuursensor kan variëren in weerstand, stuurt een spanning uit of is te benaderen d.m.v. een communicatieprotocol afhankelijk van het type sensor.

5 Ultrasoon sensoren

BEVUSVerschillende sensoren die door middel van hoogfrequent geluid meten. Een ultrasoonsensor meet objecten door het opvangen van terugkaatsende geluidsgolven en daarmee bijvoorbeeld de afstand te bepalen.

8 Vocht sensoren

VOCHTSENVerschillende sensoren voor het meten van vocht. Een vochtsensor meet de vochtigheid in de lucht en geeft afhankelijk van het type sensor een spanning af of is uit te lezen door middel van een communicatieprotocol.