Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/

Netwerk

Netwerk kabels, patchpanelen, routers, switches etc..

3 ADSL onderdelen

ADSLSplitters, kabel filters etc. voor ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) aansluitingen

26 Glasvezel kabels

FIBOPT62Fiber optic multimode 62.5µm en 125µm duplex patchkabels. Glasvezel kabels voor data en internet toepassingen. De connectoren worden aangeduid met LC, SC of ST.

Netwerk kabels

KABELNETVoorgemonteerde datakabels voor het aansluiten van apparatuur op een netwerk of internet. Bij snagless netwerkkabels is de ver- en ont-grendelende lip voorzien van een bescherming. Daarnaast ISDN kabels, splitters en koppelingen voor UTP netwerk kabels.

5 Netwerk over lichtnet

COMPLICHAdapters om op een eenvoudige manier data van het internet- of netwerkverkeer via het stopcontact te versturen. Deze powerplug- of powerline adapters bieden oplossingen waar draadloos netwerk niet voldoet en een vaste netwerkkabel niet mogelijk is.

Netwerkadapters

COMPNETWExterne netwerk (ethernet) adapters voor gebruik bij de computer en laptop om zowel bedraad als draadloos netwerk en internet mogelijk te maken.

8 Patchpanels

PATCHPANRJ45 Patchpanels 19 en 10 inch voor het maken van meerdere netwerk UTP aansluitingen. De netwerkkabel wordt op LSA blokjes afgemonteerd en zorgt hiermee voor een betrouwbare connectie.

Switches, routers en modems

SWROMOSwitches voor het uitbreiden van het aantal netwerkaansluitingen en router/modems voor het aansluiten op ADSL of de kabel.


Google+