Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/

Arduino

Een open source elektronica ontwikkel platform voor het maken en ontwerpen van slimme en creatieve objecten die kunnen reageren op hun omgeving.

18 Arduino developer boards

ARDUMBArduino's, dus microcontroller boards met de Atmel ATmega. De boards zijn te programmeren met Arduino software en hebben een bootloader waardoor ze eenvoudig via de computer met een USB kabel te programmeren zijn.

4 IOT developer boards

IOTDEVMicrocontroller ontwikkel boards voor IOT (Internet Of Things) toepassingen. Deze boards kunnen verbinding maken met WiFi of LoRa netwerken en zijn te programmeren met onder andere de Arduino IDE.

1 Draadbruggen

DRDBRUGDraadbruggen voor het maken van soldeerloze verbingingen. Deze aansluitkabels worden ook wel jumper wire genoemd en maken het makkelijk om modules te verbinden met microcontrolers.

3 Communicatie modules

MODCOMModules om communicatie via Bluetooth, RFID, SPI, I2C, LORA, USB, RS232, D-Sub DMX of WiFi mogelijk te maken, met of zonder optische scheiding, en break out boards voor gemakkelijke aansluiting met developer boards zoals de Raspberry Pi en Arduino.

3 Input modules

MODINGIngangmodules de gebruikt kunnen worden om developer boards te regelen en triggers te kunnen geven om bepaalde acties uit te voeren.

1 Omgevings modules

MODOMGModules met sensoren voor het meten van gassen, temperatuur en luchtvochtigheid. Met deze modules is het mogelijk om naast omgevingstemperatuur ook gassen als koolstofmono- en dioxide, methaan en butaan en zelfs alcohol te meten.

1 Optische modules

MODOPTModules die werken op basis van licht zoals infrarood zenders en ontvangers, LDR sensoren, licht en kleur sensoren.

1 Terminal en pinheader modules

MODTERMModules met headers of terminal blocks die het eenvoudig maken connectoren als USB en Serieel, via een schroef verbinding of met pinheaders op een breadboard te gebruiken.

1 Servo motoren

SERDCServomotoren, vaak met vertraging, waarvan de stand van de as bekend is. Servo's worden o.a. in de modelbouw voor besturing gebruikt.

1 Robot kits

ROBOTKTSRobots om zelf te bouwen.

9 Arduino shields

ARDUSHDShields die zijn gemaakt om rechtstreeks bovenop een Arduino te plaatsen. Zoals de Arduino UNO, Mega en Leonardo. Dit zijn shields zoals een motorcontroller, wifi-shield, relaisboard en vele andere toepassingen.

1 Wearables

WEARDraagbare sensoren, modules en elektrisch geleidende stof en draad. Wearables kunt je dragen of verwerken in kleding. De op de Arduino UNO gebaseerde modules zijn eenvoudig te programmeren.