Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/

Littelfuse

Keramische zekeringen

1 Fast recovery diodes

DIODEFRDiodes met snelle herstel tijden tot 100nS. De hoge flanksteilheid bij deze diodes maakt ze geschikt voor het gebruik in schakelende voedingen waar hogere frequenties worden gebruikt bij het omzetten van spanning.

1 General purpose diodes

DIODESALDiodes voor algemene toepassingen als in gelijkrichting en signaal doorvoer waarbij de schakel of recovery tijden minder relevant zijn en hoger zijn als die van de fast recovery types.

8 TVS diodes

DIODTRANTVS (Transient Voltage Suppression) diodes, ook wel bekend onder de merknamen Transzorb en Transil , zijn diodes die worden gebruikt om spanningspieken te onderdrukken. Ze zijn leverbaar in bidirectionele en unidirectionele uitvoering.

7 Overspannings afleiders

SURGPRODOverspanningsafleiders of Surge Protectors. Dit zijn gas gevulde buisjes die elektronica tegen overspanning kunnen beveiligen. Ze worden ook wel Gas Discharge Tubes (GDT) of Surge Arresters (SA) genoemd.

1 Hall sensoren

HALLSENSVerschillende sensoren die reageren op een verandering in een magnetisch veld. Een hall-sensor reageert op een magnetisch veld zodat bijvoorbeeld stromen gemeten kunnen worden of het zien van een magneet om een contactloze schakelaar te maken.

8 Thyristoren

THYRISHalfgeleiders die grote vermogens bij hoge gelijkspanningen met relatief weinig verlies kunnen schakelen. Thyristoren moeten bij grotere vermogens wel gekoeld worden.

4 Triacs

TRIACTriacs (triode for alternating current), schakelelementen om grote vermogens bij hoge wisselspanningen te schakelen.

1 PTC weerstanden

WEERSPTCPTC (Positieve Temperatuur Coëfficiënt) weerstanden.

3 Automatische print zekeringen

ZEKAUTO1Zekeringen voor print montage die automatisch resetten na een bepaalde tijd.

49 Keramische zekeringen

ZKSKERKeramisch zekeringen

17 Pico zekeringen

ZKFPFPicoFuse zekeringen (weerstand model)

7 SMD zekeringen

ZKSSMDSMD zekeringen

1 Snelle zekeringen

ZKSZekeringen die meteen doorbranden zodra er een te hoge stroom loopt.

34 TR-5 zekeringen

ZKTR5TR-5 zekeringen zijn of uitgevoerd met lange aansluitdraden, en geschikt voor solderen of met korte draden voor gebruik in voeten. Smeltkarakteristiek: traag of snel.

4 Paneel zekeringhouders

ZEKHDPANZekeringhouders voor paneelmontage.

2 Print zekeringhouders

ZEKHDPRIZekeringhouders voor printmontage.