Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/

Joy-It

Innovatieve onderdelen en uitbreidingen voor de Raspberry en Arduino boards

1 Microbit developer boards

BBCMICROMicrocontroller ontwikkelboards bedoeld om snel en makkelijk te leren programmeren. De BBC micro:bit is een uiterst populair ontwikkel platform, ontwikkeld in Engeland door de BBC als deel van techniek onderwijs aan jongere gebruikers.

1 Experimenteer sets

EXPERIMEDiverse experimenteer sets elektro en elektronika

2 Aansturings modules

MODSTUURModules geschikt voor het aansturen van verschillende type motoren zoals bipolaire en unipolaire stappenmotoren en H-brug modules voor de aansturing voor DC motoren.

1 Communicatie modules

MODCOMModules om communicatie via Bluetooth, RFID, SPI, I2C, LORA, USB, RS232, D-Sub DMX of WiFi mogelijk te maken, met of zonder optische scheiding, en break out boards voor gemakkelijke aansluiting met developer boards zoals de Raspberry Pi en Arduino.

1 Input modules

MODINGIngangmodules de gebruikt kunnen worden om developer boards te regelen en triggers te kunnen geven om bepaalde acties uit te voeren.

1 Raspberry Pi accessoires

RSPIACCVoedingen, beeldschermen, camera's, geheugenkaarten, heatsinks en connectoren voor de Raspberry Pi.

1 Robot kits

ROBOTKTSRobots om zelf te bouwen.

1 Raspberry shields

RSPISHDShields die zijn gemaakt om rechtstreeks bovenop een Raspbery te plaatsen. Dit zijn HAT's (Hardware Added on Top) zoals een motorcontroller, LCD shield, relaisboard en vele andere toepassingen.