Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Joy-It

Innovatieve onderdelen en uitbreidingen voor de Raspberry en Arduino boards

1 Aansturings modules

MODSTUUR Modules geschikt voor het aansturen van verschillende type motoren zoals bipolaire en unipolaire stappenmotoren en H-brug modules voor de aansturing voor DC motoren.

1 Afstandbedieningen en ontvangers

AFSTBONT Afstandsbedieningen & ontvangers

1 Communicatie modules

MODCOM Modules om communicatie via Bluetooth, RFID, SPI, I2C, LORA, USB, RS232, D-Sub DMX of WiFi mogelijk te maken, met of zonder optische scheiding, en break out boards voor gemakkelijke aansluiting met developer boards zoals de Raspberry Pi en Arduino.

1 Componenten testers

MEETCAP Digitale meters voor het analyseren van passieve en actieve componenten zoals condensatoren, weerstanden, spoelen, transistoren, triacs, MOSFETs en diodes.

1 Contact sensoren

CONSEN Sensoren voor het meten van een fysieke druk. Een fysieke druksensor meet het gewicht wat op de sensor drukt.

1 Display modules

MODDISP LCD en TFT displaymodules, 7 segment modules en OLED modules waarbij protocollen als SPI en I2C gebruikt worden. De modules kunnen worden gebruikt voor decimale en grafische weergave bij o.a. Raspberry en Arduino projecten.

1 Gas sensoren

GASSENS verschillende sensoren die verschillende soorten gas meten. Deze gassensoren kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor het monitoren van gasniveaus.

1 Input modules

MODING Ingangmodules de gebruikt kunnen worden om developer boards te regelen en triggers te kunnen geven om bepaalde acties uit te voeren.

1 Microcontroller Programmers

MCUPROG Programmers voor o.a. Atmel (AVR) en Microchip (PIC).
Zowel via ZIF (Zero Insertion Force) sockets als ICSP (In Circuit Serial Programming).

1 Mini luidsprekers

LUIDSPIN Kleine inbouw luidsprekers met laag vermogen. Deze mini luidsprekers zijn geschikt voor weergave van spraak- en andere audiotoepassingen bijvoorbeeld in speelgoed

1 Omgevings modules

MODOMG Modules met sensoren voor het meten van gassen, temperatuur, luchtvochtigheid en detecteren van bliksem in de directe omgeving. Met deze modules is het ook mogelijk om gassen als koolstof mono- en dioxide, methaan en butaan en zelfs alcohol te meten.

1 Optische modules

MODOPT Modules die werken op basis van licht zoals infrarood zenders en ontvangers, LDR sensoren, licht en kleur sensoren.

5 Raspberry Pi accessoires

RSPIACC Voedingen, beeldschermen, camera's, geheugenkaarten, heatsinks en connectoren voor de Raspberry Pi.

1 Raspberry Pi shields

RSPISHD Shields die zijn gemaakt om rechtstreeks op de GPIO pinnen van een Raspbery te plaatsen. Dit zijn compacte modules, of HAT's (Hardware Added on Top) zoals motoraansturing, grafische weergave en andere algemene toepassingen.


Mastodon
Instagram