Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

DFRobot

Innovatieve elektronische modules voor de Arduino en Raspberry board met praktische oplossingen voor makers van alle leeftijden.

1 Backup condensatoren

CONBACK Backup condensatoren

2 Bewegings modules

MODBEW Modules om verschillende vormen van beweging te detecteren zoals PIR sensoren, afstandssensoren, sensoren voor het meten van acceleratie of versnelling en meerassige gyroscopen. Deze sensormodules zijn geschikt voor gebruik met de Raspberry Pi en Arduino.

1 Communicatie modules

MODCOM Modules om communicatie via Bluetooth, RFID, SPI, I2C, LORA, USB, RS232, D-Sub DMX of WiFi mogelijk te maken, met of zonder optische scheiding, en break out boards voor gemakkelijke aansluiting met developer boards zoals de Raspberry Pi en Arduino.

1 DC - DC omvormers

STEPDDC Omvormers om gelijkspanning te stabiliseren of om te vormen naar een hogere of lagere spanning.

1 DC motoren

MOTDC Motoren die draaien wanneer er een gelijkspanning op wordt aangesloten zoals PMDC motoren, vibratiemotoren, lineaire actuatoren en transmissiemotoren.

2 Gas sensoren

GASSENS verschillende sensoren die verschillende soorten gas meten. Deze gassensoren kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor het monitoren van gasniveaus.

2 Geluids modules

MODGELUI Modules voor het opnemen en detecteren van geluiden en voor het weergeven van signalen of muziek en spraak.

2 Input modules

MODING Ingangmodules de gebruikt kunnen worden om developer boards te regelen en triggers te kunnen geven om bepaalde acties uit te voeren.

2 Omgevings modules

MODOMG Modules met sensoren voor het meten van gassen, temperatuur, luchtvochtigheid en detecteren van bliksem in de directe omgeving. Met deze modules is het ook mogelijk om gassen als koolstof mono- en dioxide, methaan en butaan en zelfs alcohol te meten.

1 Pompen en generatoren

POMP Luchtpompen, vloeistofpompen en waterkracht generatoren die door stromend water elektrische energie opwekken.

1 Ultrasoon sensoren

BEVUS Verschillende sensoren die door middel van hoogfrequent geluid meten. Een ultrasoonsensor meet objecten door het opvangen van terugkaatsende geluidsgolven en daarmee bijvoorbeeld de afstand te bepalen.


Mastodon
Instagram