Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Delock

Kabels, connectoren, verlopen, converters en verschillende prototyping modulen die erg handig kunnen zijn bij uw volgende IT toepassing.

1 Communicatie modules

MODCOM Modules om communicatie via Bluetooth, RFID, SPI, I2C, LORA, USB, RS232, D-Sub DMX of WiFi mogelijk te maken, met of zonder optische scheiding, en break out boards voor gemakkelijke aansluiting met developer boards zoals de Raspberry Pi en Arduino.

1 Computer brackets

BRACKETS Brackets voor in de computer

2 Computer kaarten

COMPKRT Diverse computer in-/output kaarten, serieel en parallel.

1 DisplayPort adapters

DPACC Passieve omzetters met aan tenminste één uiteinde een DisplayPort connector en het andere uiteinde een andere connector

2 DisplayPort converters

DPCACT Actieve omzetters van en naar DisplayPort

1 DisplayPort naar DVI kabels

DPDVI Aansluitkabels met aan het ene uiteinde een DisplayPort of mini DisplayPort connector en aan het andere uiteinde een DVI connector. Deze kabels werken alleen van Displayport uitgang naar DVI ingang, niet andersom.

1 FME kabels

FMEKAB Aansluit- en verlengkabels met 50 Ω For Mobile Equipment (FME) connectoren. De kabels zijn geschikt voor frequenties tot 200 MHz.

6 Interne voedingskabels

KABINTER Interne computer aansluit- en verlengkabels voor voeding en data maar ook splitters en verlopen voor bijvoorbeeld aansluiten van een hardeschijf of videokaart

1 Jack mini aansluitkabels

MINIJACK Aansluitkabels met aan beide uiteinden een kleine mannelijke jackplug met een diameter van 3.5mm (mini jack) of 2.5mm (sub-mini jack). De jack klink kan zowel mono (TS), stereo (TRS) als 4 polig (TRRS) uitgevoerd zijn.

1 Media converters

MEDIACON Converters voor Twisted pair, Fiber, serieel, RS485 etc

1 Opbergsystemen

TLAWYDIV Slimme en overzichtelijke oplossingen voor het organiseren van onderdelen, kabels en gereedschappen.

2 Raspberry Pi shields

RSPISHD Shields die zijn gemaakt om rechtstreeks op de GPIO pinnen van een Raspbery te plaatsen. Dit zijn compacte modules, of HAT's (Hardware Added on Top) zoals motoraansturing, grafische weergave en andere algemene toepassingen.

1 RJ45 op- & inbouw-materiaal

RJ45MONT RJ45 op- en inbouwdozen voor UTP, FTP en ISDN.

4 SMA kabels

SMAKAB Aansluitkabels, verlengkabels en verloopkabels met SMA en SMA RP connectoren.

1 SMA, SMB, SMC connectoren

CONSMA Mannelijke en vrouwelijke SMA, SMB en SMC connectoren.

5 SMA, SMB verloopstekkers

SMAVRL Verlopen van SMA of SMB stekkers naar andere hoogfrequente stekkers zoals BNC, PL259, N-connectoren.

2 Terminal en pinheader modules

MODTERM Modules met headers of terminal blocks die het eenvoudig maken connectoren als USB en Serieel, via een schroef verbinding of met pinheaders op een breadboard te gebruiken.

1 USB C aansluit kabels

USBAC USB aansluitkabels waarbij USB-C verloopt naar een eerdere versie van USB Hiermee kunnen voorgaande versies worden aangesloten op apparatuur waar USB-C de standaard is.

1 USB C converters

USB3ACD Adapters welke verschillende signalen van en naar USB-C om kunnen zetten, denk hierbij aan Displayport, HDMI, Power, USB, Ethernet en VGA adapters.

4 USB connectoren

USBCON Inbouw en stekker USB connectoren

2 USB converters

USBCONV Bluetooth, IrDa, USB geluidskaarten, IDE, SATA, parallel, serieel, etc.

2 USB Micro kabels

USBMICRO Micro USB aansluitkabels om telefoons met deze aansluiting op te kunnen laden, maar ook om microcontrollers en microcomputers te programmeren. Met de USB 3 variant van deze veelzijdige connector zijn externe 2.5" harde schijven uit te lezen.

1 USB Mini kabels

USBMINI Mini USB aansluit kabels voor het laden van oudere spelconsole controllers, de Arduino Nano en nog vele andere apparaten.

2 USB open einde kabels

USBOPEN Kabels met een USB connector aan de ene zijde en twee losse draden aan de andere zijde van de kabel. Bij deze kabels zijn alleen de contacten voor de spanning aangesloten. De twee vertinde draad uiteinden zijn uitstekend te solderen.

1 USB oplaadkabels

USBDCKAB Kabels met een DC laagspanningsconnector aan de ene kant en aan de andere kant een USB A connector.

1 USB verlengkabels

USBVERLE USB verlengkabels in diverse lengtes. Handig als de bestaande USB aansluitkabel net wat te kort is. U kunt uw kabel tot maar liefst vijf meter verlengen met een passieve verlengkabel. Is vijf meter ook nog te kort? Dan is een actieve verlengkabel nodig.

1 USB verloopstekkers

USBVERLO USB verloop- en koppelpluggen om verschillende type USB aansluit mogelijkheden met elkaar te combineren. Standaard worden de voeding en data lijnen één op één omgezet.

1 WiFi buiten antennes

WIFIANT Externe WiFi antennes voor zowel binnen als buiten gebruik. Deze antennes worden gebruikt voor het verbeteren van de ontvangst van WiFi signalen (2.4 en 5.2Ghz).

14 WiFi verloopstekkers

WIFI WiFi verloopconnectoren en verlengkabels voor de 2.4 ~ 5.2Ghz antennes.


Mastodon
Instagram