Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Act

Hoogwaardige ICT kabels voor het aansluiten van computers op rand apparatuur zoals netwerk, spanning, beeld en alle andere vormen van dataoverdracht.

1 Modulaire netwerk connectoren

RJ45CONModulaire connectoren voor netwerkkabels ook wel bekend als RJ45 (8P8C) connectoren. Deze connectoren worden gebruikt voor UTP, STP of FTP kabel aansluitingen.

2 USB 3.1 converters

USB3ACDUSB-C naar Displayport, HDMI, Power, USB, Ethernet en VGA adapters. USB-C is compatibel met Thunderbolt 3 aansluitingen.

1 Aansluit kabels

KABPWRNetspanning aansluitkabels zoals C15, scheerapparaat en gecombineerde verloopkabels.

1 C19 aansluitkabels

KABC19Voedingskabels met een C19 stekker geschikt voor netspanning. Deze kabels worden vaak gebruikt bij servers en UPs's.

1 C20 verlengkabels

KABC20Geaarde netspanning voeding verlengkabels met een C20 stekker, zoals gebruikt wordt bij o.a. Servers en UPS's.

2 C5 aansluitkabels

KABC05Geaarde Shuko (CEE7/7) naar "Mickey Mouse" (C5) kabels zoals gebruikt worden voor o.a. laptop voedingen.

1 Displayport mini kabels

DISPLAYMDe DisplayPort aansluiting is de opvolger van de VGA aansluiting. Deze nieuwe aansluiting is erg klein, en daardoor perfect geschikt voor mobiele of handheld apparaten. Diverse fabrikanten hebben al aangegeven deze aansluiting op meerdere apparaten te gaan

5 Displayport naar DVI kabels

DPDVIKabels om een DVI monitor aan te sluiten op een Diplayport uitgang. Deze kabels werken alleen van Displayport uitgang naar DVI ingang, niet andersom.

4 Displayport naar HDMI kabels

DPHDMIKabels om een HDMI monitor aan te sluiten op een Diplayport uitgang. Deze kabels werken alleen van Displayport uitgang naar HDMI ingang, niet andersom.

12 F/UTP CAT5 kabels

FTPCAT5Met een geleidende aluminium folie afgeschermde patchkabels voor netwerken. De folie ligt om de 4 paren in deze F/UTP datakabels en beschermt tegen externe elektromagnetische interferentie (EMI) en overspraak (crosstalk).

8 Glasvezel kabels

FIBOPT62Fiber optic multimode 62.5µm en 125µm duplex patchkabels. Glasvezel kabels voor data en internet toepassingen. De connectoren worden aangeduid met LC, SC of ST.

5 HDMI kabels

HDMIDe High-Definition Multimedia Interface (HDMI) is een aansluiting voor audio- en videosignalen in ongecomprimeerde digitale vorm. Deze kabels hebben naast HD-beeld en multi channel audiosignalen ook ethernet en 3D ondersteuning.

49 S/FTP CAT6 kabels

SFTPMet een geleidende aluminium folie afgeschermde patchkabels voor netwerken. De folie ligt om ieder aderpaar en om alle 4 de aderparen in deze S/FTP datakabels en beschermt tegen externe elektromagnetische interferentie (EMI) en overspraak (crosstalk).

14 S/FTP CAT6a kabels

UTPCAT6AS/FTP-patchkabels (Screened Foiled Twisted Pair). Deze patchkabels hebben folie om de getwiste aderparen en om het aderparen pakket. CAT6A netwerkkabels zijn geschikt voor 10Gbit/s netwerken over een lengte tot 100m.

9 U/UTP CAT6a kabels

UTPCAT6UU/UTP-patchkabels (Unshielded Twisted Pair). Deze patchkabels hebben getwiste aderparen. CAT6A netwerkkabels zijn geschikt voor 10Gbit/s netwerken over een lengte tot 100m.

3 USB 2.0 verleng kabels

USBVERLEUSB 2.0 verlengkabels in diverse lengtes. USB 2.0 kabels mogen zonder versterking maximaal 5 meter lang zijn. Voor langere lengtes worden actieve USB verlengkabels gebruikt.

1 USB 3.0 A --> A kabels

USB3AAUSB 3.0 aansluitkabel A --> A

3 USB 3.0 A --> B kabels

USB3ABUSB 3.0 aansluitkabel A --> B

1 USB 3.0 A --> Micro kabels

USB3MAUSB 3.0 aansluitkabel A --> Micro USB 3.0

4 USB 3.0 verleng kabels

USBVERL3HighSpeed USB verlengkabels voor het snel overzetten van grote hoeveelheden data. USB 3.0 is backward compatibel met USB 2.0 en USB 1.1 De USB 3.0 connector is herkenbaar aan de blauwe kleur en een iets dikkere kabel.

2 UTP CAT5E kabels

UTPCAT5Rechte UTP-patchkabels (Unshielded Twisted Pair).

98 UTP CAT6 snagless kabels

UTPSNAGGCAT6 patchkabels uitgevoerd met een lipbeschermer (ook wel snagless genoemd). Deze lipbeschermer zorgt, naast een betere trekontlasting, er ook voor dat u de connector makkelijk kunt loskoppelen.

74 UTP CAT6 kabels

UTPCAT6Rechte Gigabit UTP-patchkabels (Unshielded Twisted Pair).

39 VGA aansluit kabels

VGAMMVGA-kabels met twee male connectoren.

9 VGA verleng kabels

VGAMFVGA-kabels met een male en een female connector.

4 Patchpanels

PATCHPANRJ45 Patchpanels 19 en 10 inch voor het maken van meerdere netwerk UTP aansluitingen. De netwerkkabel wordt op LSA blokjes afgemonteerd en zorgt hiermee voor een betrouwbare connectie.

3 WiFi accessoires

WIFIWiFi verloopconnectoren en verlengkabels voor de 2.4 ~ 5.2Ghz antennes.


Google+