Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Sparkfun

Goed gedocumenteerde elektronica kits, componenten en widgets (boards). De boards zijn geschikt voor alle typen makers.

1 Aansturings modules

MODSTUUR Modules geschikt voor het aansturen van verschillende type motoren zoals bipolaire en unipolaire stappenmotoren en H-brug modules voor de aansturing voor DC motoren.

1 Arduino developer boards

ARDUMB Microcontroller boards met de Atmel ATmega. De Arduino boards zijn te programmeren met Arduino software en hebben een bootloader waardoor ze eenvoudig via de computer met een USB kabel te programmeren zijn.

2 Arduino shields

ARDUSHD Shields die zijn gemaakt om rechtstreeks bovenop een Arduino te plaatsen. Zoals de Arduino UNO, Mega en Leonardo. Dit zijn shields zoals een motorcontroller, wifi-shield, relaisboard en vele andere toepassingen.

2 Bewegings modules

MODBEW Modules om verschillende vormen van beweging te detecteren zoals PIR sensoren, afstandssensoren, sensoren voor het meten van acceleratie of versnelling en meerassige gyroscopen. Deze sensormodules zijn geschikt voor gebruik met de Raspberry Pi en Arduino.

1 Communicatie modules

MODCOM Modules om communicatie via Bluetooth, RFID, SPI, I2C, LORA, USB, RS232, D-Sub DMX of WiFi mogelijk te maken, met of zonder optische scheiding, en break out boards voor gemakkelijke aansluiting met developer boards zoals de Raspberry Pi en Arduino.

1 Contact sensoren

CONSEN Sensoren voor het meten van een fysieke druk. Een fysieke druksensor meet het gewicht wat op de sensor drukt.

1 Gas sensoren

GASSENS verschillende sensoren die verschillende soorten gas meten. Deze gassensoren kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor het monitoren van gasniveaus.

1 Input modules

MODING Ingangmodules de gebruikt kunnen worden om developer boards te regelen en triggers te kunnen geven om bepaalde acties uit te voeren.

1 Joystick schakelaars

JOYST Joystick schakelaars met twee of vier standen voor de besturing van apparatuur en het gebruik bij Arcade gaming.

1 Microcontroller Programmers

MCUPROG Programmers voor o.a. Atmel (AVR) en Microchip (PIC).
Zowel via ZIF (Zero Insertion Force) sockets als ICSP (In Circuit Serial Programming).

1 Modules

BOUWMOD Gebouwde, direct te gebruiken elektronica oplossingen.

1 Omgevings modules

MODOMG Modules met sensoren voor het meten van gassen, temperatuur, luchtvochtigheid en detecteren van bliksem in de directe omgeving. Met deze modules is het ook mogelijk om gassen als koolstof mono- en dioxide, methaan en butaan en zelfs alcohol te meten.

3 Sensoren

OVERSENS Diverse sensoren

1 SMD printadapters

BREAKOUT Break out boards om SMD IC's als DIL IC's te kunnen gebruiken

2 Teensy developer boards

TEENSYMB Microcontroller boards gebaseerd op 32 Bits Cortex chipsets. De Teensy borden zijn direct te programmeren via een USB interface. Teensy borden zijn gemakkelijk te programmeren met Arduino software en de Teensy loader.

2 Terminal en pinheader modules

MODTERM Modules met headers of terminal blocks die het eenvoudig maken connectoren als USB en Serieel, via een schroef verbinding of met pinheaders op een breadboard te gebruiken.

2 Wearables

WEAR Draagbare sensoren, modules, elektrisch geleidende stof en draad; wearables zijn gemakkelijk te verwerken in kleding.


Mastodon
Instagram