Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Adafruit

Inovatieve electronische modules en oplossingen voor makers van alle leeftijden

1 Raspberry Pi accessoires

ACCRSPPIBehuizingen, heatsinks en breakout boards voor de Raspberry Pi.

1 Strip connectoren

BREEKSTRStrip connectoren (headers) met een steek van 1,27, 2,0 of 2,54 mm. De male uitvoeringen zijn meestal in te korten en kunnen zo op maat worden gebracht. Om contact tussen twee pennen te maken worden jumpers gebruikt.

1 USB converters

USBCONVBluetooth, IrDa, USB geluidskaarten, IDE, SATA, parallel, serieel, etc.

3 Arduino developer boards

ARDUMBArduino's zijn microcontroller boards met de Atmel ATmega. De boards zijn te programmeren met Arduino software en hebben een bootloader waardoor ze eenvoudig via de computer met een USB kabel te programmeren zijn.

1 ESP developer boards

ESPDEVMicrocontroller ontwikkel boards met een ESP controller. Deze boards kunnen verbinding maken met een WiFi netwerk en zijn te programmeren met de Arduino IDE.

5 Raspberry Pi developer boards

DEVRSPPIDe Rasberry Pi is een zogenaamde single-board computer die is ontwikkeld door de Raspberry Pi Foundation.
Ondersteund o.a. de volgende (toekomstige) OS-en:
Android 4.0, Arch Linux ARM, Firefox OS, Google Chrome OS, Raspberry Pi Fedora Remix

1 USB gadgets

FUNUSBLeuke cadeautjes die via de USB-poort van je computer werken. Trakteer jezelf eens op iets grappigs.

1 Band kabel

BANDICABBandkabel

5 Bewegings modules

MODBEWModules om verschillende vormen van beweging te detecteren zoals PIR sensoren, afstandssensoren, sensoren voor het meten van acceleratie of versnelling en meerassige gyroscopen. Deze sensormodules zijn geschikt voor gebruik met de Raspberry Pi en Arduino.

4 Communicatie modules

MODCOMModules om communicatie via Bluetooth, RFID, I2c, SPI, LORA, USB, RS232, D-Sub of WiFi mogelijk te maken, met of zonder optische scheiding, en break out boards voor gemakkelijke aansluiting met developer boards zoals de Raspberry Pi en Arduino.

7 Display modules

MODDISPLCD en TFT displaymodules, 7 segment modules en OLED modules waarbij protocollen als SPI en I2C gebruikt worden. De modules kunnen worden gebruikt voor decimale en grafische weergave bij o.a. Raspberry en Arduino projecten.

2 Omzettings modules

MODCONVConverter modules voor het omzetten van analoge spanningen naar digitale signalen en omgekeerd, maar ook voor het omzetten van CMOS naar TTL spanningen en omgekeerd.

3 Optische modules

MODOPTModules die werken op basis van licht zoals infrarood zenders en ontvangers, LDR sensoren, licht en kleur sensoren.

2 Time modules

MODTIMModules voor het registeren van tijd, het loggen en het opslaan van data op SD geheugen kaarten.

1 Voedings modules

MODPOWModules om de voeding te regelen voor developer boards zoals Arduino en voor het laden van accu's.

1 Stappenmotoren

MOTSTAPEen stappenmotor is een motor met meerdere spoelen waarvan de hoekverdraaiing nauwkeurig te besturen is.

1 Bedraadde netwerkadapters

ETHBDRDNetwerkadapters die via een ethernet kabel aangesloten worden op het netwerk.

4 Moment schakelaars

DRUKMOMEMomentschakelaars ook wel boutons genoemd. Dit soort schakelaars maakt of -verbreekt het contact zolang ze worden ingedrukt.

3 Druk sensoren

DRUKSENVerschillende sensoren voor het meten van druk. Een druksensor kan zijn voor fysieke druk maar ook voor vloeistof druk. Een fysieke druksensor meet het gewicht wat op de sensor drukt. Een vloeistof druksensor meet de hoeveelheid bar of pascal.

1 Vocht sensoren

VOCHTSENVerschillende sensoren voor het meten van vocht. Een vochtsensor meet de vochtigheid in de lucht en geeft afhankelijk van het type sensor een spanning af of is uit te lezen door middel van een communicatieprotocol.

4 Arduino shields

ARDUSHDShields zijn gemaakt om rechtstreeks bovenop een Arduino te plaatsen, zoals de Arduino UNO, Mega en Leonardo. Dit zijn shields zoals een motorcontroller, wifi-shield, relaisboard en vele andere toepassingen.

1 Trekontlastingen

TREKONTLTrekontlastingen en doorvoeren voor kabels.

7 Wearables

WEARDraagbare sensoren, modules en elektrisch geleidende stof en draad. Wearables kunt je dragen of verweken in kleding. De op de Arduino UNO gebaseerde modules zijn eenvoudig te programmeren.


Google+