Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Nxp

Transistoren, diodes, thyristoren en gelijkrichters.

1 2SB transistors

TRANS2SB Transistors van het 2SB type. 2SB is de type aanduiding voor PNP transistors die gemaakt zijn voor audio frequenties (20 - 20.000Hz).

21 4000 serie IC's

ICDD40 CMOS (Complementary Metal Oxide Semiconductor logic) digitale logica met een laag stroomverbruik.

7 4000 serie SMD IC's

ICDD40SM CMOS (Complementary Metal Oxide Semiconductor logic) digitale logica met een laag stroomverbruik en in een SMD behuizing.

24 74HC serie IC's

ICM74HC De 74HC serie is de CMOS compatibele uitvoering van de populaire 74LS serie. De 74HC serie combineert de hoge snelheid van LS types met het lage stroomverbruik van CMOS technologie.

7 74HCT serie IC's

ICM74HCT De 74HCT serie is compatibele met zowel de CMOS 74HC als met de TTL 74LS serie.

2 BC transistors

TRANSBC Transistors van het BC type zijn silicium transistors, ze kunnen zowel PNP als NPN zijn. Deze worden ook wel general purpose of allround transistors genoemd. Ze zijn voornamelijk geschikt in het audio frequentie bereik (20 - 20.000Hz).

1 BD transistors

TRANSBD Transistors van het BD type zijn silicium transistors, ze kunnen zowel PNP als NPN zijn. Het zijn power transistors, wat inhoudt dat ze gemaakt zijn om te schakelen (òf open òf dicht). Geschikt voor in voeding (power) toepassingen.

1 BF FET's

FETBF Field Effect Transistors van het BF type zijn net als BF transistors gemaakt op basis van silicium en voor radio frequenties.

3 BF transistors

TRANSBF Transistors van het BF type zijn silicium transistors, ze kunnen zowel PNP als NPN zijn. Ze zijn gemaakt voor in het RF (Radio Frequentie) bereik.

1 BU transistors

TRANSBU Transistors van het BU type. BU is de type aanduiding voor NPN transistors die gemaakt zijn voor hoge spanningen. Vroeger werden ze voornamelijk gebruikt in de horizontale afbuig circuits van CRT schermen.

3 Communicatie IC's

ICCOM IC's voor communicatie doeleinden.
o.a. RS-232, RS-422, RS-485, USB, UART, etc.

1 Converter IC's

ICCONCOV Overige converter IC's.

1 DAC IC's

ICDAC Een DAC (Digitaal Analoog Converter) wordt gebruikt om een digitale waarde als analoge spanning uit te sturen. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld muziek af te spelen vanaf een digitale bron.

3 Druk sensoren

DRUKSEN Sensoren voor het meten van druk. Een vloeistof druksensor meet de hoeveelheid bar of pascal.

1 Dual opamps

ICOPAMPD Dubbele, identieke operationele versterkers met gezamenlijke voedingsspanning in één behuizing, zowel voor symmetrische als asymmetrische voedingsspanningen.

1 EPROM IC's

ICMEMEPR Electrical (Erasable) Programmable Read Only Memory IC's. Persistent geheugen dat éénmaal geprogrammeerd kan worden (EPROM) of dat herbruikbaar is (EEPROM).

1 Fast recovery diodes

DIODEFR Diodes met snelle herstel tijden tot 100nS. De hoge flanksteilheid bij deze diodes maakt ze geschikt voor het gebruik in schakelende voedingen waar hogere frequenties worden gebruikt bij het omzetten van spanning.

5 General purpose diodes

DIODESAL Diodes voor algemene toepassingen als in gelijkrichting en signaal doorvoer waarbij de schakel of recovery tijden minder relevant zijn en hoger zijn als die van de fast recovery types.

2 IC's

ICOV Geïntegreerde schakelingen voor zowel complexe als eenvoudige maar specifieke functies.

1 LED driver IC's

ICDRIVL IC LED drivers

1 LS TTL IC's

ICTTL-LS Low Power Schottky (LS) en Advanced Low Power (ALS) Transistor Transistor IC's (TTL). De ALS versie is wat functie en spanning identiek aan de LS serie maar heeft een iets sneller dataverwerking snelheid.

1 Microcontrollers

CPUOV 8, 16 en 32 bit CPU's en MPU's van verschillende fabrikanten.

4 MOSFET's <100V

MFET Metal Oxide Semicondutor Field Effect Transistors tot 100 volt.

1 MOSFET's ≥100V

FET Metal Oxide Semicondutor Field Effect Transistors vanaf 100 volt.

2 Radio en TV IC's

ICRTV IC's gebruikt in het ontvangst gedeelte van radio en TV's.

6 Schottky diodes

DIODESCH Schottky diodes heb een lagere spanningsval en schakelen sneller dan normale diodes maar hebben wel een hogere inverse stroom.

7 SMD transistors

TRANSMD Transistoren in SMD behuizingen.

1 SMPS IC's

ICOPPSM Switch Mode Power Supply (SMPS) IC's.

8 Temperatuur sensoren

TEMPSENS Verschillende temperatuursensoren voor het meten van de temperatuur. Een temperatuursensor kan variëren in weerstand, stuurt een spanning uit of is te benaderen d.m.v. een communicatieprotocol afhankelijk van het type sensor.

7 Thyristoren

THYRIS Halfgeleiders die grote vermogens bij hoge gelijkspanningen met relatief weinig verlies kunnen schakelen. Thyristoren moeten bij grotere vermogens wel gekoeld worden.

1 Transistors

TRANSDIV Overige transistor types

11 Triacs

TRIAC Triacs (triode for alternating current), schakelelementen om grote vermogens bij hoge wisselspanningen te schakelen.

1 Varicap diodes

DIODEVAR Varicap diodes of variabele-capaciteitsdiodes zijn diodes met een variabele capaciteit afhankelijk van de spanning. Door dit fenomeen worden deze diodes gebruikt als afstemcondensatoren in vele verschillende toepassingen.

4 Versterker IC's <10W

ICAUD11 Stereo en mono audio opamps voor audio toepassingen waar een klein vermogen nodig is. Deze audioversterkers kunnen gekoppeld worden aan apparaten met een lagere impedantie zoals kleine luidsprekers en hoofdtelefoons.

4 Versterker IC's ≥10W

ICAUD Stereo en mono audio opamps voor audio toepassingen met grotere vermogens. Deze audioversterkers kunnen gekoppeld worden aan apparaten met een lage impedantie zoals luidsprekers.

21 Zener 0,4 W diodes

DIODEZ4W Zener diodes 0,4 watt

1 Zener 1,3 W diodes

DIODEZ1W Zener diodes 1,3 watt


Mastodon
Instagram