Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Arduino

Een open source elektronica ontwikkel platform voor het maken en ontwerpen van slimme en creatieve objecten die kunnen reageren op hun omgeving.

1 Breadboards

BREADBOAExperimenteerboards waarop zonder te solderen kleinere schakelingen kunnen worden gebouwd. Daarmee is een breadboard de ideale testprint voor het experimenteren met ontworpen elektroninsche schakelingen en met microcontrollers zoals de Raspberry en Arduino

3 Strip connectoren

BREEKSTRStrip connectoren (headers) met een steek van 1,27, 2,0 of 2,54 mm. De male uitvoeringen zijn meestal in te korten en kunnen zo op maat worden gebracht. Om contact tussen twee pennen te maken worden jumpers gebruikt.

23 Arduino developer boards

ARDUMBArduino's zijn microcontroller boards met de Atmel ATmega. De boards zijn te programmeren met Arduino software en hebben een bootloader waardoor ze eenvoudig via de computer met een USB kabel te programmeren zijn.

1 Draadbruggen

DRDBRUGDraadbruggen voor het maken van soldeerloze verbingingen. Deze aansluitkabels worden ook wel jumper wire genoemd en maken het makkelijk om modules te verbinden met microcontrolers.

1 Bewegings modules

MODBEWModules om verschillende vormen van beweging te detecteren zoals PIR sensoren, afstandssensoren, sensoren voor het meten van acceleratie of versnelling en meerassige gyroscopen. Deze sensormodules zijn geschikt voor gebruik met de Raspberry Pi en Arduino.

2 Communicatie modules

MODCOMModules om communicatie via Bluetooth, RFID, I2c, SPI, LORA, USB, RS232, D-Sub of WiFi mogelijk te maken, met of zonder optische scheiding, en break out boards voor gemakkelijke aansluiting met developer boards zoals de Raspberry Pi en Arduino.

1 Display modules

MODDISPLCD en TFT displaymodules, 7 segment modules en OLED modules waarbij protocollen als SPI en I2C gebruikt worden. De modules kunnen worden gebruikt voor decimale en grafische weergave bij o.a. Raspberry en Arduino projecten.

4 Input modules

MODINGIngangmodules de gebruikt kunnen worden om developer boards te regelen en triggers te kunnen geven om bepaalde acties uit te voeren.

1 Omgevings modules

MODOMGModules met sensoren voor het meten van gassen, temperatuur en luchtvochtigheid. Met deze modules is het mogelijk om naast omgevingstemperatuur ook gassen als koolstofmono- en dioxide, methaan en butaan en zelfs alcohol te meten.

1 Optische modules

MODOPTModules die werken op basis van licht zoals infrarood zenders en ontvangers, LDR sensoren, licht en kleur sensoren.

1 Servo motoren

SERDCServomotoren, vaak met vertraging, waarvan de stand van de as bekend is. Servo's worden o.a. in de modelbouw voor besturing gebruikt.

1 Robot kits

ROBOTKTSRobots om zelf te bouwen.

14 Arduino shields

ARDUSHDShields zijn gemaakt om rechtstreeks bovenop een Arduino te plaatsen, zoals de Arduino UNO, Mega en Leonardo. Dit zijn shields zoals een motorcontroller, wifi-shield, relaisboard en vele andere toepassingen.

A000010
Op voorraad.
€ 67,45
BestellenUNO Workshop

Google+