Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Arduino

Een open source elektronica ontwikkel platform voor het maken en ontwerpen van slimme en creatieve objecten die kunnen reageren op hun omgeving.

23 Arduino developer boards

ARDUMB Microcontroller boards met de Atmel ATmega. De Arduino boards zijn te programmeren met Arduino software en hebben een bootloader waardoor ze eenvoudig via de computer met een USB kabel te programmeren zijn.

7 Arduino shields

ARDUSHD Shields die zijn gemaakt om rechtstreeks bovenop een Arduino te plaatsen. Zoals de Arduino UNO, Mega en Leonardo. Dit zijn shields zoals een motorcontroller, wifi-shield, relaisboard en vele andere toepassingen.

2 Developer board kits

DEVKIT Kits met microcontrollers en microcomputers om gelijk aan de slag te kunnen met het desbetreffende platform. Deze samengestelde pakketten bestaan tevens uit een assortimentsdoos en modules.

3 Input modules

MODING Ingangmodules de gebruikt kunnen worden om developer boards te regelen en triggers te kunnen geven om bepaalde acties uit te voeren.

7 IOT developer boards

IOTDEV Microcontroller ontwikkel boards voor IOT (Internet Of Things) toepassingen. Deze boards kunnen verbinding maken met WiFi of LoRa netwerken en zijn te programmeren met onder andere de Arduino IDE.

1 Omgevings modules

MODOMG Modules met sensoren voor het meten van gassen, temperatuur, luchtvochtigheid en detecteren van bliksem in de directe omgeving. Met deze modules is het ook mogelijk om gassen als koolstof mono- en dioxide, methaan en butaan en zelfs alcohol te meten.

1 Optische modules

MODOPT Modules die werken op basis van licht zoals infrarood zenders en ontvangers, LDR sensoren, licht en kleur sensoren.

1 Terminal en pinheader modules

MODTERM Modules met headers of terminal blocks die het eenvoudig maken connectoren als USB en Serieel, via een schroef verbinding of met pinheaders op een breadboard te gebruiken.


Mastodon
Instagram