Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Marquardt

Schakelaars en schakelsystemen.

4 Grote tuimel schakelaars

TUIMELSG Grote tuimelschakelaars, ook wel bekend als toggleswitch. Uitgevoerd met metalen of kunststof hevel. Verschillende aansluitingen voor de contacten en makkelijk in te bouwen.

1 Micro-Switch schakelaars

MICROSW Schakelaars die werken met een hefboom met een omslagpunt. Hierdoor is maar een relatief kleine kracht nodig om deze schakelaars te bedienen.

4 Moment schakelaars

DRUKMOME Momentschakelaars ook wel boutons genoemd. Dit soort schakelaars maakt of -verbreekt het contact zolang ze worden ingedrukt.

1 Paneel lampen

PANLAMP Paneellampen worden gebruikt voor indicatietoepassingen. Deze indicatielampen zijn leverbaar in uitvoeringen voor laagspanning of voor 230 Volt en met een LED, neon- of een gloeilampje.

4 Schakelaar accessoires

SCHACES Kapjes en afdekkappen voor diverse schakelaars om het bediengemak te vergroten of om de schakelaar een waterdicht jasje te geven.

2 Vergrendelende schakelaars

DRUKSW Vergrendelde drukschakelaars. Deze maken of verbreken het contact als ze worden ingedrukt en blijven in die positie staan totdat ze nogmaals worden ingedrukt.

12 Verlichte wip schakelaars

WIPSCHL Wipschakelaars met indicatie verlichting, in meerdere kleuren met zowel Neon, LED of gloeilamp verlichting.

22 Wip schakelaars

WIPSCH Schakelaars die twee of drie standen hebben. Wanneer deze geschakeld worden kunnen ze in de geschakelde stand blijven staan of ze veren terug.


Mastodon
Instagram