Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Ansmann

Slimme en innovatieve oplossingen voor verlichting en het laden van accu's

4 Alkaline batterijen

BATTALKA Batterijen met gestandaardiseerde afmetingen en zelfs bij lagere temperaturen, uitstekende prestaties. Een alkaline batterij heeft een lage lekstroom en een hoge energie opslag. Mede hierdoor blijft de cel langer bruikbaar dan een zink-koolstof variant.

2 Batterijen testers

BATTEST Tester voor Batterijen

3 Hoofd zaklampen

ZAKHOOFD Zaklampen voor op of om het hoofd. Hoofdlampen

5 Laders voor NiMh batterijen

LADERS Batterij of accu laders voor NICD & NIMH cellen.

1 Laserpointers

LASERPOI Laserpointers met rood licht

1 LED strip kits

LEDSTRKI Zelfklevende LED verlichting in strip vorm voor binnengebruik. De sets worden geleverd met een voeding en de strips zijn op bijna elke lengte in te korten en her te gebruiken.

1 Lithium batterijen

LITHIUMM Niet oplaadbare lithium batterijen met een hoge energie opslag en een bijzonder lage zelfontlading. Deze batterijen worden gebruikt als backup batterij of in toepassingen waar een apparaat langere tijd op een batterij moet kunnen werken.

1 Lithium Ion accu's

LITHION Lithium Ion accu's (oplaadbaar). Het verschil tussen Lithium Ion/polymeer accu's is de gebruikte elektrolyt, zo word een vloeibare elektrolyt bij Lithium Ion accu's gebruikt en een vaste elektrolyt voor Lithium Polymeer accu's.

3 Oplaadbare Li-Ion batterijen

ACCULION Standaard oplaadbare batterijen met ingebouwde laadpoort (Lithium Ion) (AA, AAA en 9V)

10 Portable LED lampen

LEDPORT Oplossingen voor verlichting op moeilijker verlichtbare plekken. Met deze zaklampen, looplampen en kampeerlampen, oplaadbaar of werkend op batterijen, is het eenvoudig een verplaatsbare verlichting te creëren of eigen zichtbaarheid te vergroten.

5 Portable power accu's

LITHIONU Portable power Lithium Ion accu's. Met deze herlaadbare en draagbare powerbanks kunt u tablets, smartphones en andere USB gevoede mobiele apparaten van stroom voorzien.

1 Power LED zaklampen

ZLPWRLD HighPower zaklampen en schijnwerpers met PowerLEDs. Heel zuinig, robuust, duurzaam en erg veel licht!

2 Schakelklokken en energie meters

HOMEENER Tijdschakelklokken en energie verbruiksmeters. Voor het schakelen en meten van elektrische apparaten. Een energiemeter geeft een indicatie van het energieverbruik van de aangesloten apparatuur.

1 Smartphone houders

TTHOUDER Houders en bevestigingsmaterialen voor uw smartphone en tablet. Bescherm of monteer uw telefoon, iPad of tablet met deze handige accessoires.

1 Speciaal gereedschap

TOOLSPEC Gespecialiseerd elektronica gereedschap waarmee diverse bewerkingen eenvoudiger uitgevoerd kunnen worden.

1 USB C aansluit kabels

USBAC USB aansluitkabels waarbij USB-C verloopt naar een eerdere versie van USB Hiermee kunnen voorgaande versies worden aangesloten op apparatuur waar USB-C de standaard is.

1 USB C - C kabels

USBCC USB-C Kabels om apparaten die op een USB type-C interface aangesloten kunnen worden van een zeer hoge overdrachtssnelheid kunnen voorzien, of gewoonweg lekker snel op te kunnen laden.

1 USB gadgets

FUNUSB Leuke cadeautjes die via de USB-poort van je computer werken.

2 USB netspanning laders

VOEDUSB Voedingen om van netspanning naar USB voor het opladen van al je USB (Power Delivery) apparaten.

1 Vochtigheid

MEETVOCH Meters voor het meten van vochtigheid in bijvoorbeeld hout, karton of beton. Deze meters bepalen de vochtigheid op basis van de elektrische weerstand. Hierdoor meten ze bijvoorbeeld hout slechts tot 50mm diep. Hier zal rekening mee gehouden moeten worden.


Mastodon
Instagram