Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/
OK90

Hoera!

Wie jarig is, die trakteert... Daarom hebben wij een klein presentje voor u. Maar dat krijgt u niet zomaar. Daar moet u wel wat voor doen! U krijgt het namelijk alléén als u precies tussen 19:30 en 20:20 een bestelling in onze webshop afrondt

OKAPHONE trakteert...

In het voor ons magisch jaar 2020 bestaat OKAPHONE maar liefst 90 jaar! In februari 1930 openden we namelijk een showroom (toen nog op nummer 28), om de buizenradio ontvangers die we zelf bouwden te verkopen.

In al die jaren is er veel veranderd. Zo is ons assortiment sindsdien gegroeid naar ruim 17.000 producten en we hebben al heel wat nieuwe technologie voorbij zien komen. Van buizen, via transistoren naar IC's. Van analoog naar digitaal. Van bricks naar clicks... Elektronica is alleen maar belangrijker geworden.

Natuurlijk was dat allemaal niet mogelijk geweest zonder trouwe klanten. Daarom willen we u dit jaar dan ook graag bedanken met een aardigheidje!

Maar wat geven we dan weg?

Dat is zelfs voor ons een vraag, omdat het na een paar dagen onverwacht iets totaal anders zal zijn! Het is misschien het beste om dat zelf even uit te zoeken. Wat we er wel van kunnen zeggen is dat je dan niet te lang moet wachten met bestellen, want het kan op elk moment weer iets anders worden!