Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/

Verdeeldozen en haspels

Stekkerdozen en kabelhaspels voor het veilig verdelen en verlengen van de netspanning.

4 Kabel- & Snoerhaspels

ELECHASPKabelhaspels of kabelboxen waarmee langere lengtes verlengsnoer eenvoudig opgerold en getransporteerd kunnen worden. Om het maximale vermogen te kunnen gebruiken dient de kabel bij gebruik volledig afgerold te worden.

13 Stekkerdozen

ELEKTCDVerdeeldozen voor netspanning voorzien van een snoer met aangegoten randaarde stekker.

11 Beveiligde stekkerdozen

BEVTCDRandaarde doorsteek stekkers en schakelbare verdeeldozen met overspanningsbeveiliging of aardlekbeveiliging. Voor het functioneren van de beveiliging is het essentieel dat de stekkerdoos op een randaarde stopcontact wordt aangesloten.

16 Monteerbare stekkerdozen

PROTCDProfessionele contactdozen met ingebouwde schakel/meet functies of met montagemogelijkheden zoals 19" montage of verzinkbaar in een bureau of tafel.

31 Schakelbare stekkerdozen

OFFICTCDTafelcontactdozen met verlichte schakelaar voor het snel aan of uit schakelen van meerdere verbruikers. De stekkerdozen zijn voorzien van een snoer met aangegoten randaarde stekker.

7 Stekkerdozen zonder snoer

MASTERSLVerdeeldozen voor netspanning waaraan zelf kabel kan worden gemonteerd.

9 Verdeelstekkers

ELEKTSTSchakelbare en niet schakelbare doorsteek netspanningstekkers om één of meerdere stekkers op één stopcontact aan te sluiten. Met de schakelbare versies kunnen de aangesloten apparaten tevens aan en uit worden geschakeld.