Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Kabel

UTP, coax, computer, netwerk, telefoon, audio, flatcable, etc. kabel los per meter

11 50 Ω coax kabel

COAX50 Een coaxiale kabel waarbij de kern en de afscherming door een isolatie, het diëlektricum, gescheiden zijn. De impedantie en kwaliteit van het diëlektricum bepalen mede de lengte waarmee signalen stabiel over langere lengtes te transporteren zijn.

16 75 Ω coax kabel

SNOERC75 Antenne-snoer per meter, voor TV, radio- en satelliet-installaties en voor video toepassingen.

20 Afgeschermde kabel

SHIELDK Kabel met een afscherming voor audio en DMX toepassingen. Ook kan dit soepel snoer worden gebruikt voor het aansluiten van sensoren waarbij de signalen klein en gevoelig voor externe storing bronnen kunnen zijn.

18 Bandkabel

BANDICAB Platte meeraderige kabel met een vaste onderlinge afstand tussen de aders voor montage aan connectoren. Flat cable kan zowel volledig grijs zijn, waarbij één kant is voorzien van een zwarte markering, of bestaan uit meerdere kleuren naast elkaar.

8 Blank montagedraad

MONTDRBL Rollen niet geïsoleerd vertind of verzilverd koperdraad. Montagedraad heeft een stugge enkele kern.

44 Geïsoleerd montagedraad

MONTDRAA Rollen montagedraad. Montagedraad heeft een stugge, enkele kern.

Kabel accessoires

KABELACC Kabel Accessoires

42 Luidspreker kabel

LSKABM Luidsprekerkabel waarvan de diameter is opgebouwd uit meerdere dunne kernen. Kwalitatief goede luidsprekersnoer is opgebouwd uit volledige koper (CU) geleiders. De goedkopere copper clad aluminum (CCA) uitvoering heeft meer verlies en kans op kabelbreuk.

53 Meeraderige kabel

MULTICAB Stuurstroom of meeraderig (data) kabel met en zonder afscherming.

9 Microfoon kabel

MICKAB Symmetrische en asymmetrische microfoonkabel per meter

40 Montagesnoer < 20m

MONTSNOE Soepel snoer waarvan de kern uit meerdere geleiders bestaan. Het aantal kernen en de diameter daarvan bepalen samen met de isolatie de flexibiliteit van het snoer.

78 Montagesnoer ≥20m

MONTSNOL Soepel snoer van OFC koper voor het bedraden van machines, modelbouw, auto’s, overal waar soepele of flexibele bedrading gewenst is. Het snoer wordt geleverd op klos of in een trekdoos en is leverbaar in verschillende kleuren en diameters.

39 Montagesnoer per meter

MONTSNOR Soepele snoer opgebouwd uit meerdere kernen en in meerdere diameters. Het snoer wordt per meter geleverd waarbij 100 meter aan één stuk maximale mogelijk is.

23 Netspanning kabel

KBLSTROO 2- en 3-aderige stroomkabel

Netwerk kabel

UTP2 UTP-, FTP- en STP-netwerkkabel per strekkende meter en toebehoren voor het aanleggen en uitbreiden van een betrouwbaar datanetwerk. Daarnaast gereedschap en testers voor het monteren en meten van netwerk aansluitingen.

3 Optische kabel

GLASVEZE Transparante glasvezel kabel om licht te geleiden. De Polymethylmethacrylaat (PMMA) geleider heeft uitstekende eigenschappen om licht over langere afstanden te geleiden. Het licht blijft in de kabel gebundeld en is alleen aan het einde zichtbaar.

4 Wire wrap- en Kynar-draad

MONTAGWW Montagedraad dat goed bestand is tegen chemicaliën zoals zuren, basen en produceert weinig roet bij verbranding.


Mastodon
Instagram