Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/

Developer boards

Developer boards zoals de Arduino, Raspberry Pi, Banana Pi, Beagleboard en de daarbij behorende modules om deze ontwikkelplatformen uit te breiden. Deze platformen zijn uitermate geschikt voor de beginner maar ook voor de gevorderde elektrotechnicus.

10 Raspberry Pi developer boards

DEVRSPPIRasberry Pi's, Single-board computers die zijn ontwikkeld door de Raspberry Pi Foundation. Ondersteunen o.a. de volgende besturingssystemen: Arch Linux ARM, Fedora Remix, OpenELEC, Raspbian/Pixel, RISC OS, Ubuntu MATE en Windows 10 IoT Core Edition.

33 Raspberry shields

RSPISHDShields die zijn gemaakt om rechtstreeks bovenop een Raspbery te plaatsen. Dit zijn HAT's (Hardware Added on Top) zoals een motorcontroller, LCD shield, relaisboard en vele andere toepassingen.

31 Raspberry Pi accessoires

RSPIACCVoedingen, beeldschermen, camera's, geheugenkaarten, heatsinks en connectoren voor de Raspberry Pi.

33 Raspberry behuizingen

RSPIBEHBehuizingen voor Raspberry developer boards

50 Arduino developer boards

ARDUMBArduino's, dus microcontroller boards met de Atmel ATmega. De boards zijn te programmeren met Arduino software en hebben een bootloader waardoor ze eenvoudig via de computer met een USB kabel te programmeren zijn.

57 Arduino shields

ARDUSHDShields die zijn gemaakt om rechtstreeks bovenop een Arduino te plaatsen. Zoals de Arduino UNO, Mega en Leonardo. Dit zijn shields zoals een motorcontroller, wifi-shield, relaisboard en vele andere toepassingen.

Breakout modules

ARDUMDModules die los gebruikt kunnen worden met verschillende developer boards zoals Arduino of de Raspberry Pi. Deze kunnen verbonden worden d.m.v. een breadboard of losse draden. Dit zijn bijvoorbeeld afstandsensoren, accelerometers of bluetooth modules.

14 Arduino behuizingen

ARDUBEHBehuizingen voor Arduino developer boards

3 Atmel developer boards

MIC-ATMAtmel programmeer- en ontwikkelsystemen

4 BeagleBoard developer boards

BEAGLECredit-card sized, low-power, open-hardware computer, gebaseerd op de OMAP (Open Multimedia Applications Platform) processors van Texas Instruments

26 IOT developer boards

IOTDEVMicrocontroller ontwikkel boards voor IOT (Internet Of Things) toepassingen. Deze boards kunnen verbinding maken met WiFi of LoRa netwerken en zijn te programmeren met onder andere de Arduino IDE.

2 Linkit developer boards

DEVLINKOntwikkelboards die compatibel zijn met Arduino.

17 Microbit developer boards

BBCMICROMicrocontroller ontwikkelboards bedoeld om snel en makkelijk te leren programmeren. De BBC micro:bit is een uiterst populair ontwikkel platform, ontwikkeld in Engeland door de BBC als deel van techniek onderwijs aan jongere gebruikers.

6 Microchip PIC developer boards

MIC-PICOntwikkel en test board's gebasseerd rond de PIC'S

1 MSP430 developer boards

MIC-MSPStarter Kits, IC's, boards en modules rondom de MSP430 familie van Texas Instruments.

2 NXP developer boards

MIC-NXPDevelopers boards van NXP

6 ST developer boards

MIC-STStarter Kits, IC's, boards en modules van STMicroelectronics

19 M5Stick modules

M5STKVerschillende ontwikkelmodules speciaal ontwikkeld voor de M5Stick serie.