Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Trafo's

Ringkern-, print-, regel-, verhuis- en hoogspannings-transformatoren

5 Buizentechniek trafo's

TRAFOBA Ringkern transformatoren voor de hoogspanning, gloeispanning en uitgangsimpedantie aanpassingen in buizenversterkers.

13 Chassis trafo's

TRAFOPR Transformatoren geschikt voor chassis montage.

9 Impedantie trafo's

TRAFOIMP Transformatoren die gebruikt worden om een impedantie verschil te creëren of op te lossen.

13 Koper wikkeldraad

WIKKELD Koperdraad met een transparante isolatie van 0,1 tot 1,5 mm dik. Dit zogeheten koper-lakdraad wordt gebruikt om zelf spoelen en transformatoren te winden. Met een ferriet staaf kan er bijvoorbeeld een ontvangstspoel van gemaakt worden.

6 Lijn trafo's

TRAFOLIJ Lijntransformatoren zijn ontworpen voor het overbrengen van grote vermogens over lange relatief dunne kabels. Ook kunnen op dit systeem meerdere luidsprekers parallel worden aangesloten, zolang het totale vermogen onder het vermogen van de trafo ligt.

80 Print trafo's

TRAFOCH Transformatoren geschikt voor print montage.

70 Ringkern trafo's <500W

TRAFOR20 Ringkern transformatoren voor primaire spanningen van 230V of 2x 115V. Secundair zijn deze transformatoren uitgevoerd met twee gelijke secundaire wikkelingen die in serie (dubbele spanning) of parallel (dubbele stroom) geschakeld kunnen worden.

28 Ringkern trafo's ≥500W

TRAFOR50 Ringkern transformatoren met grote vermogens. Deze transformatoren dienen naast een trage zekering altijd voorzien te worden van een "soft-start" schakeling, bijvoorbeeld twee NTC's.

2 Vlak trafo's

TRAFOVL Ringkern transformatoren ingekapseld en daardoor geschikt voor print montage. Vlak transformatoren zijn het met 2 * 115volt ingangen die in serie als 230volt ingang gebruikt kunnen worden uitgerust


Mastodon
Instagram