Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Sensoren

Hall-, temperatuur-, tril-, acceleratie-, ultrasoon-, gas-, afstand- en andere sensoren

11 Afstand sensoren

AFSTSEN Sensoren voor het meten van afstanden. De uitgang signalen van deze sensoren kunnen zowel digitaal als analoog zijn.

15 Contact sensoren

CONSEN Sensoren voor het meten van een fysieke druk. Een fysieke druksensor meet het gewicht wat op de sensor drukt.

7 Druk sensoren

DRUKSEN Sensoren voor het meten van druk. Een vloeistof druksensor meet de hoeveelheid bar of pascal.

10 Gas sensoren

GASSENS verschillende sensoren die verschillende soorten gas meten. Deze gassensoren kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor het monitoren van gasniveaus.

18 Hall sensoren

HALLSENS Verschillende sensoren die reageren op een verandering in een magnetisch veld. Een hall-sensor reageert op een magnetisch veld zodat bijvoorbeeld stromen gemeten kunnen worden of het zien van een magneet om een contactloze schakelaar te maken.

5 Licht sensoren

SENSMOD Verschillende sensoren die reageren op licht. Lichtsensoren worden bijvoorbeeld toegepast in schemerschakelaars, een lichtsensor converteert licht naar een spanning of frequentie zodat deze makkelijk met een ander medium gebruikt kan worden

24 Sensoren

OVERSENS Diverse sensoren

39 Temperatuur sensoren

TEMPSENS Verschillende temperatuursensoren voor het meten van de temperatuur. Een temperatuursensor kan variëren in weerstand, stuurt een spanning uit of is te benaderen d.m.v. een communicatieprotocol afhankelijk van het type sensor.

5 Ultrasoon sensoren

BEVUS Verschillende sensoren die door middel van hoogfrequent geluid meten. Een ultrasoonsensor meet objecten door het opvangen van terugkaatsende geluidsgolven en daarmee bijvoorbeeld de afstand te bepalen.

7 Vocht sensoren

VOCHTSEN Verschillende sensoren voor het meten van vocht. Een vochtsensor meet de vochtigheid in de lucht en geeft afhankelijk van het type sensor een spanning af of is uit te lezen door middel van een communicatieprotocol.


Mastodon
Instagram