Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/

Netwerk

Netwerkonderdelen zoals patchpanelen om uw internet kabel op af te werken, ADSL onderdelen, routers en switches voor uw huisnetwerk, koppelingen voor uw te korte internet kabels en WiFi ontvangers.

2 ADSL onderdelen

ADSLSplitters, kabel filters etc. voor ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) aansluitingen

5 Netwerk over lichtnet

COMPLICHAdapters om op een eenvoudige manier data van het internet- of netwerkverkeer via het stopcontact te versturen. Deze powerplug- of powerline adapters bieden oplossingen waar draadloos netwerk niet voldoet en een vaste netwerkkabel niet mogelijk is.

Netwerkadapters

COMPNETWExterne netwerk (ethernet) adapters voor gebruik bij de computer en laptop om zowel bedraad als draadloos netwerk en internet mogelijk te maken.

8 Patchpanels

PATCHPANRJ45 Patchpanels 19 en 10 inch voor het maken van meerdere netwerk UTP aansluitingen. De netwerkkabel wordt op LSA blokjes afgemonteerd en zorgt hiermee voor een betrouwbare connectie.

25 RJ45 op- & inbouw-materiaal

RJ45MONTRJ45 op- en inbouwdozen voor UTP, FTP en ISDN.

9 UTP splitters en koppelingen

UTPSPLITSplitters om meerdere signalen over één UTP-kabel te transporteren. Let er hierbij op dat de maximale snelheid lager is dan bij een enkele kabel. Gebruik in dergelijke gevallen een Switch. Koppelingen om twee netwerkkabels met elkaar te verbinden

Switches, routers en modems

SWROMOSwitches voor het uitbreiden van het aantal netwerkaansluitingen en router/modems voor het aansluiten op ADSL of de kabel.


Google+