Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Video kabels

Kabels voor het aansluiten van beeldapparatuur die naast video vaak ook audio (zowel analoog als digitaal) ondersteunen.

16 Displayport mini kabels

DISPLAYMDe DisplayPort aansluiting is de opvolger van de VGA aansluiting. Deze nieuwe aansluiting is erg klein, en daardoor perfect geschikt voor mobiele of handheld apparaten. Diverse fabrikanten hebben al aangegeven deze aansluiting op meerdere apparaten te gaan

7 Displayport naar DVI kabels

DPDVIKabels om een DVI monitor aan te sluiten op een Diplayport uitgang. Deze kabels werken alleen van Displayport uitgang naar DVI ingang, niet andersom.

6 Displayport naar HDMI kabels

DPHDMIKabels om een HDMI monitor aan te sluiten op een Diplayport uitgang. Deze kabels werken alleen van Displayport uitgang naar HDMI ingang, niet andersom.

3 Displayport naar VGA kabels

DPVGAKabels om een VGA monitor aan te sluiten op een Diplayport uitgang. Deze kabels werken alleen van Displayport uitgang naar VGA ingang, niet andersom.

4 Displayport kabels

DISPLAYPDe DisplayPort aansluiting is de opvolger van de VGA aansluiting. Deze nieuwe aansluiting is erg klein, en daardoor perfect geschikt voor mobiele of handheld apparaten. Diverse fabrikanten hebben al aangegeven deze aansluiting op meerdere apparaten te gaan

3 HDMI micro kabels

HDMIMIHDMI kabels met tenminste één micro HDMI connector. De micro HDMI wordt frequent gebruikt op kleine draagbare apparaten zoals HD camcorders

6 HDMI mini kabels

HDMIMHDMI kabels met tenminste één mini HDMI connector. De mini HDMI wordt frequent gebruikt op kleine draagbare apparaten zoals HD camcorders

6 HDMI naar DVI kabels

HDMIDHDMI naar DVI kabels, hier wordt in de meeste gevallen het op de HDMI aanwezige geluidssignaal niet meegestuurd.
(DVI is alleen beeld)

3 HDMI verleng kabels

HDMIVERLMet een HDMI verlengkabel kunt u een bestaande HDMI kabel verlengen met behoud van het high-defenition video en digitale audio signaal.

46 HDMI kabels

HDMIDe High-Definition Multimedia Interface (HDMI) is een aansluiting voor audio- en videosignalen in ongecomprimeerde digitale vorm. Deze kabels hebben naast HD-beeld en multi channel audiosignalen ook ethernet en 3D ondersteuning.

2 S-VHS kabels

SVHSKS-VHS (s-video) kabels

12 SCART kabels

SCARTKSCART (Syndicat des Constructeurs d'Appareils Radiorécepteurs et Téléviseurs) kabels

9 Tulp kabels

TULPVKTulpkabels voor video


Google+