Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web http://www.okaphone.nl/

Breakout modules

Modules die los gebruikt kunnen worden met verschillende developer boards zoals Arduino of de Raspberry Pi. Deze kunnen verbonden worden d.m.v. een breadboard of losse draden. Dit zijn bijvoorbeeld afstandsensoren, accelerometers of bluetooth modules.

23 Aansturings modules

MODSTUUR Modules geschikt voor het aansturen van verschillende type motoren zoals bipolaire en unipolaire stappenmotoren en H-brug modules voor de aansturing voor DC motoren.

38 Bewegings modules

MODBEW Modules om verschillende vormen van beweging te detecteren zoals PIR sensoren, afstandssensoren, sensoren voor het meten van acceleratie of versnelling en meerassige gyroscopen. Deze sensormodules zijn geschikt voor gebruik met de Raspberry Pi en Arduino.

67 Communicatie modules

MODCOM Modules om communicatie via Bluetooth, RFID, SPI, I2C, LORA, USB, RS232, D-Sub DMX of WiFi mogelijk te maken, met of zonder optische scheiding, en break out boards voor gemakkelijke aansluiting met developer boards zoals de Raspberry Pi en Arduino.

22 Display modules

MODDISP LCD en TFT displaymodules, 7 segment modules en OLED modules waarbij protocollen als SPI en I2C gebruikt worden. De modules kunnen worden gebruikt voor decimale en grafische weergave bij o.a. Raspberry en Arduino projecten.

24 Geluids modules

MODGELUI Modules voor het opnemen en detecteren van geluiden en voor het weergeven van signalen of muziek en spraak.

63 Input modules

MODING Ingangmodules de gebruikt kunnen worden om developer boards te regelen en triggers te kunnen geven om bepaalde acties uit te voeren.

9 Laad modules

MODCHA BMS (Battery Management System) modules om één of meerdere oplaadbare lithium cellen die niet zelf zijn voorzien van een BMS veilig te kunnen laden.

2 Module sets

MODSET Assortimenten met in- en output modules voor gebruik met development boards zoals Arduino en de Raspberry Pi.

56 Omgevings modules

MODOMG Modules met sensoren voor het meten van gassen, temperatuur, luchtvochtigheid en detecteren van bliksem in de directe omgeving. Met deze modules is het ook mogelijk om gassen als koolstof mono- en dioxide, methaan en butaan en zelfs alcohol te meten.

21 Omzettings modules

MODCONV Converter modules voor het omzetten van analoge spanningen naar digitale signalen en omgekeerd, het versterken van analoge spanningen zoals opamp modulen, maar ook voor het omzetten van CMOS naar TTL spanningen en omgekeerd.

68 Optische modules

MODOPT Modules die werken op basis van licht zoals infrarood zenders en ontvangers, LDR sensoren, licht en kleur sensoren.

17 Schakel modules

MODREL Galvanisch gescheiden relaismodules en MosFET modules om signalen en vermogens te schakelen die niet rechtstreeks met developer boards zoals Arduino en Raspberry Pi mogen worden geschakeld.

8 Stroming modules

MODFLOW Stroming- of flowsensoren en kleppen voor het meten en regelen van vloeistofstromen.

26 Terminal en pinheader modules

MODTERM Modules met headers of terminal blocks die het eenvoudig maken connectoren als USB en Serieel, via een schroef verbinding of met pinheaders op een breadboard te gebruiken.

7 Tijd- en opslag modules

MODTIM Modules voor het registeren van tijd, het loggen en het opslaan van data op SD geheugen kaarten.

29 Voedings modules

MODPOW Een SMPS (switched-mode power supply) om een hogere gelijkspanning om te zetten in een lagere gelijkspanning (step-down of buck converter) of om een lagere gelijkspanning om te zetten in een hogere gelijkspanning (step-up of boost converter).


Mastodon
Instagram