Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/

Breakout modules

Modules die los gebruikt kunnen worden met verschillende developer boards zoals Arduino of de Raspberry Pi. Deze kunnen verbonden worden d.m.v. een breadboard of losse draden. Dit zijn bijvoorbeeld afstandsensoren, accelerometers of bluetooth modules.

3 Module sets

MODSETAssortimenten met in- en output modules voor gebruik met development boards zoals Arduino en de Raspberry Pi.

19 Aansturings modules

MODSTUURModules geschikt voor het aansturen van verschillende type motoren zoals bipolaire en unipolaire stappenmotoren en H-brug modules voor de aansturing voor DC motoren.

33 Bewegings modules

MODBEWModules om verschillende vormen van beweging te detecteren zoals PIR sensoren, afstandssensoren, sensoren voor het meten van acceleratie of versnelling en meerassige gyroscopen. Deze sensormodules zijn geschikt voor gebruik met de Raspberry Pi en Arduino.

65 Communicatie modules

MODCOMModules om communicatie via Bluetooth, RFID, SPI, I2C, LORA, USB, RS232, D-Sub DMX of WiFi mogelijk te maken, met of zonder optische scheiding, en break out boards voor gemakkelijke aansluiting met developer boards zoals de Raspberry Pi en Arduino.

20 Display modules

MODDISPLCD en TFT displaymodules, 7 segment modules en OLED modules waarbij protocollen als SPI en I2C gebruikt worden. De modules kunnen worden gebruikt voor decimale en grafische weergave bij o.a. Raspberry en Arduino projecten.

16 Geluids modules

MODGELUIModules voor het opnemen en detecteren van geluiden en voor het weergeven van signalen of muziek en spraak.

47 Input modules

MODINGIngangmodules de gebruikt kunnen worden om developer boards te regelen en triggers te kunnen geven om bepaalde acties uit te voeren.

32 Omgevings modules

MODOMGModules met sensoren voor het meten van gassen, temperatuur en luchtvochtigheid. Met deze modules is het mogelijk om naast omgevingstemperatuur ook gassen als koolstofmono- en dioxide, methaan en butaan en zelfs alcohol te meten.

20 Omzettings modules

MODCONVConverter modules voor het omzetten van analoge spanningen naar digitale signalen en omgekeerd, maar ook voor het omzetten van CMOS naar TTL spanningen en omgekeerd.

54 Optische modules

MODOPTModules die werken op basis van licht zoals infrarood zenders en ontvangers, LDR sensoren, licht en kleur sensoren.

14 Schakel modules

MODRELGalvanisch gescheiden relaismodules en MosFET modules om signalen en vermogens te schakelen die niet rechtstreeks met developer boards zoals Arduino en Raspberry Pi mogen worden geschakeld.

4 Stroming modules

MODFLOWStroming- of flowsensoren en kleppen voor het meten en regelen van vloeistofstromen.

13 Terminal en pinheader modules

MODTERMModules met headers of terminal blocks die het eenvoudig maken connectoren als USB en Serieel, via een schroef verbinding of met pinheaders op een breadboard te gebruiken.

9 Time modules

MODTIMModules voor het registeren van tijd, het loggen en het opslaan van data op SD geheugen kaarten.

18 Voedings modules

MODPOWModules om de voeding te regelen voor developer boards zoals Arduino en voor het laden van accu's.

22 Wearables

WEARDraagbare sensoren, modules en elektrisch geleidende stof en draad. Wearables kunt je dragen of verwerken in kleding. De op de Arduino UNO gebaseerde modules zijn eenvoudig te programmeren.