Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/

Transistors

De belangrijkste bouwstenen voor computers en vele andere elektronische schakelingen. Van het schakelen van spanningen tot het sturen van stromen. Daarnaast zijn er de IGBT's die de eigenschappen van transistoren en MOSFET's combineren.

106 Transistors

TRANSDIVOverige transistor types

67 2N transistors

TRANS2NTransistors van het 2N type

52 2SA transistors

TRANS2SATransistors van het 2SA type. 2SA is de type aanduiding voor PNP transistors die gemaakt zijn voor de hogere frequenties in het megahertz bereik.

9 2SB transistors

TRANS2SBTransistors van het 2SB type. 2SB is de type aanduiding voor PNP transistors die gemaakt zijn voor audio frequenties (20 - 20.000Hz).

89 2SC ≥ 100V transistors

TRNS2SC1Transistors van het 2SC type met een Vce vanaf 100 volt. 2SC is de type aanduiding voor NPN transistors die gemaakt zijn voor de hogere frequenties in het megahertz bereik.

102 2SC < 100V transistors

TRNS2SCTransistors van het 2SC type met een Vce tot 100 volt. 2SC is de type aanduiding voor NPN transistors die gemaakt zijn voor de hogere frequenties in het megahertz bereik.

17 2SD transistors

TRANS2SDTransistors van het 2SD type. 2SD is de type aanduiding voor NPN transistors die gemaakt zijn voor audio frequenties (20 - 20.000Hz).

80 BC transistors

TRANSBCTransistors van het BC type zijn silicium transistors, ze kunnen zowel PNP als NPN zijn. Deze worden ook wel general purpose of allround transistors genoemd. Ze zijn voornamelijk geschikt in het audio frequentie bereik (20 - 20.000Hz).

84 BD transistors

TRANSBDTransistors van het BD type zijn silicium transistors, ze kunnen zowel PNP als NPN zijn. Het zijn power transistors, wat inhoudt dat ze gemaakt zijn om te schakelen (òf open òf dicht). Geschikt voor in voeding (power) toepassingen.

44 BF transistors

TRANSBFTransistors van het BF type zijn silicium transistors, ze kunnen zowel PNP als NPN zijn. Ze zijn gemaakt voor in het RF (Radio Frequentie) bereik.

30 BU transistors

TRANSBUTransistors van het BU type. BU is de type aanduiding voor NPN transistors die gemaakt zijn voor hoge spanningen. Vroeger werden ze voornamelijk gebruikt in de horizontale afbuig circuits van CRT schermen.

9 Germanium transistors

TRANSGERGermanium transistors. Deze worden aangeduid met de begin letters 'AC' of 'AF'. AC zijn germanium transistors voor de lagere frequenties, en AF zijn germanium transistors bedoeld voor in het RF (Radio Frequentie) bereik.

15 IGBT transistors

TRANSIGBIGBT transistors: Insulated Gate Bipolar Transistor (hoogvermogen schakel transitor)

20 SMD transistors

TRANSMDTransistoren in SMD behuizingen.

38 TIP transistors

TRANSTIPTransistors van het TIP (Texas Instruments Power Transistor) type

4 Transistor voeten

TRANSVVoeten voor het makkelijk plaatsen en vervangen van transistoren