Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/

WiFi USB dongle

EW-7811UN
Bestellen

Edimax

Artikelcode EW-7811UN

€ 12,95

incl. 21% BTW

Op voorraad.
Uit voorraad leverbaar.
  • Snelheid ≤ 150 Mbit/sec 
  • Frequentie 2,4 GHz info

De EW-7811Un is een draadloze nano USB-adapter met ondersteuning voor maximaal bereik en hoge snelheden. Ondanks de afmetingen ondersteunt deze minuscule ESB-adapter hogere communicatiesnelheden tot 150 Mbit/sec. wanneer hij wordt aangesloten op een draadloos netwerk volgens de 802.11n standaard dat 3 maal zo snel is als een normale 11g verbinding.
U hoeft de adapter alleen maar in een USB-aansluiting van uw computer te steken en u kunt meteen genieten van de ongelofelijke draadloze snelheid van de internetverbinding.
De EW-7811Un voldoet aan de draadloze standaarden IEEE802.11b/g/n en is gebouwd volgens de nieuwste draadloze technologie. Daardoor kan het bereik ten opzichte van de oude 11g adapter met een factor 3 worden vergroot en kunnen de gaten in de dekking sterk worden verminderd. De communicatiesnelheid kan oplopen tot 150 Mbit/sec. wanneer de adapter wordt verbonden met een 802.11n netwerk waarbij de signalen een groter bereik hebben en de verbinding aanzienlijk stabieler is dan bij uw oude 801.11g netwerk.

In de EW-7811Un wordt een intelligent protocol toegepast voor regeling van het zendvermogen. De adapter stelt het zendvermogen exact in aan de hand van de afstand en de onbelaste tijd van de centrale unit. Met deze milieuvriendelijke WLAN technologie kan het energieverbruik met 20 tot 50% worden verminderd. Met deze adapter krijgt u niet alleen de beste draadloze techniek ter wereld maar hij zorgt ook voor het milieu door een lager energieverbruik en bespaart u geld door een lagere energierekening
Wi-Fi Protected Set-up (WPS) is een standaard voor eenvoudige en veilige configuratie van het draadloze netwerk. Deze draadloze adapter ondersteund de WPS compatibele cofiguratie via software. Door gelijktijdig twee toetsen in te drukken is uw draadloze netwerk direct beveiligd wanneer uw router eveneens deze geweldig eenvoudig functie ondersteunt.
Ondersteuning voor meertalige EZMax Set-up Wizard.