Oude Ebbingestraat 60
9712 HL Groningen

Telefoon (050) 318 73 84

E-Mail info@okaphone.nl
Web https://www.okaphone.nl/

Satelliet & subwoofer set (FONTANELLA SAT)

FONTANELLASAT
Bestellen

Visaton

Artikelcode FONTANELLASAT

Per 2
€ 1.099,00

incl. 21% BTW

Te bestellen.
Leverbaar.
  • Vermogen (rms) 60 W info
  • Impedantie 4 Ω
  • Frequentie 30 … 20000 Hz info

Het Fontanella subwoofer & satellieten systeem is zowel visueel als akoestisch een geheel nieuwe ervaring. De drivers in de satellieten zijn omhoog gericht. Twee speciaal gevormde kegels reflecteren het geluid volgens een specifiek patroon waardoor het geluid rondom en horizontaal gelijkmatig verdeel wordt. Het mid/laag wordt verzorgt door een AL130M/8ohm speaker en het hoog wordt verzorgt door de DT94/8ohm.

Deze gedifuseerde manier van geluidsdistributie geeft een indrukwekkend ruimtelijk gevoel van het geluid. De ruimte tussen instrumenten kan dankzij de reflectie precies worden bepaald, terwijl gelijktijdig de diepte en kleur van het geluid hetzelfde blijft ongeacht de plaats in de ruimte. Optimale afstelling van de satellieten is 0,5 tot 1 meter van de wand op een sokkel of standaard, waardoor het laag op oorhoogte ietwat dieper klinkt. De passieve subwoofer is uitgevoerd met een dubbelspoel woofer (type GF200-2x4ohm) waardoor een krachtige, zeer dynamische bass onstaat van HiFi kwaliteit.

Het FONTANELLA systeem biedt het hoogste muziekgenot bij HiFi kwaliteit maar kan ook worden toegepast als effecten kanaal (rear) in thuis bioscoop systemen. In dat geval is de subwoofer niet benodigd en worden de satelliet speakers stand alone gebruikt.


Mastodon
Instagram